Kaksplus.fi

keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Helppo ja tooodella hyvä naposteluleipä

Mä oon tosi hyvä napostelemaan. Mies tänään viimeksi huomautti, että voisi pitää intervention mulle suklaan syömisestä. On väliintulon aika ja tämä leipä sopii siihen väliin mainiosti. Ainekset on simppelit. Varioida pystyy hyvin esimerkiksi eri siemenillä tai jos hulluksi heittäytyy niin vaikka pähkinällä. 

Tää on niin kuin näkkäriä, muttei kuitenkaan aivan yhtä rouskuvaa. Tänään tehtiin napoleipää toista kertaa tällä viikolla pojan kanssa. Söisin helposti pellillisen ihan yksinään, mutta ehkä ihan hyvä jakaa herkuistaan vähän muillekin. Parhaimmillaan voin kanssa!


6 dl kauraleseitä
4 dl vettä
0,5 dl öljyä
1,5 dl auringonkukansiemeniä 
0,5-1,5 tl suolaa (oman maun mukaan)

Ainekset sekaisin ja sen jälkeen ohuelti leivinpaperin päälle pellille. Uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia. Ta-daa! 

2 kommenttia:

  1. Jaa-a, voisi kokeilla. Mulla tuli stoppi suklaan syöntiin hammaslääkärin tarkastuksen jälkeen. 24 vuotta sain nauttia terveistä hyvistä hampaista, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana on iskenyt joku taantuma. D': Nyt on hammaskartta kuin sateenkaari ja sokeriin on syntynyt kammo. Joten tuo leipä voisi olla kiva lisä uusiin ruokailutottumuksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hui! 😨 Tää on kyllä kokeilemisen arvoinen 😊👌🏻

      Poista

Kiitos kommentista! ♥